Vaisiai stambūs, kubo formos, raudonos spalvos, 8–10 mm storio sienelėmis. Puikiai dera šviesos trūkumo ir žemesnės temperatūros sąlygomis. Tinka šviežiam vartojimui ir perdirbimui. Optimali paprikos sėklų dygimo temperatūra + 22–25 °C. Daigai išdygsta per 14–22 dienas.
| Svoris | 0,2 g |
| Sėklų skaičius 1 grame | Apie 120-160 sėklų |
| Persodinimas | IV-VI |
| Atstumai | 50×35 cm |
| Derlius | VII–IX |
| Saulėta vieta | Taip |
| Tarp perkamiausių | Taip |
| Tipas | Saldžiosios |
| Auginimo vieta | Lauke, Šiltnamyje |
| Ruošimo būdai | Konservavimas |
| Veislės ankstyvumas | Ankstyva |
| Sėjos laikas daigams | III-IV |
| Prekinis ženklas | Žalia stotelė |




